SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Moninpelien ja livestreamingin yhdistävä “Noice” saa merkittävän rahoituksen

Helsinkiläinen pelialan startup Noice on kerännyt 21 miljoonaa dollaria peli- ja livestreaming-alustansa kehittämiseen. Rahoituskierroksen investoijina on joukko kokeneita yrittäjiä, kuten Supercellin ja Woltin vaikuttajia. Noice, joka yhdistää moninpelit ja livestreamingin, on toimitusjohtaja Jussi Laakkosen mukaan suunniteltu muuttamaan livestreaming-kokemusta aktiivisemmaksi pelaajien osallistumisen kautta.

Noicen perustajat ovat aiemmin työskennelleet mm. Unityssä ja Seriously Entertainmentissa ja yritys toimii etätyömallilla, työllistäen 70 henkilöä ympäri maailmaa. Helsingissä sijaitsee yrityksen ydin, jossa työskentelee 50 henkilöä. Noice aikoo käyttää rahoituksen alustan markkinointiin ja tiiminsä laajentamiseen.

Alustan kehitystyössä keskitytään erityisesti siihen, miten livestreaming voi muuttua pelkästä katselusta aktiiviseksi osallistumiseksi. Noice järjestää myös marraskuussa eksklusiivisen esittelytapahtuman, jossa lisätietoja alustan toiminnoista paljastetaan.

Laakkonen kuvailee projektia henkilökohtaisena ja visionäärisenä, ja se on kehitetty vastaamaan sekä pelaajien että sisällöntuottajien tarpeisiin uudella tavalla. Yrityksen tavoitteena on luoda alusta, joka tarjoaa monipuolisen ja vuorovaikutteisen pelikokemuksen, jossa livestreaming ja moninpelit yhdistyvät saumattomasti.

Lue lisää VentureBeatista:
https://venturebeat.com/games/noice-raises-21m-for-multiplayer-game-and-livestreaming-platform/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu