SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Myrtlegrove kartanon salaisuudet paljastuvat “Merge Gardens”:n kuudennessa episodissa “Daisy’s Choice”

Helsinkiläisen Futureplayn peli Merge Gardens sai uuden päivityksen. Pelin päähenkilö Daisy kohtaa vaikean päätöksen: jättääkö taakseen ne, joita hän piti ystävinään, vai astuuko kohtaloaan vastaan auttaakseen aikansa ansaan jääneitä sieluja.

Pelaajat voivat rentoutua yhdistelemällä paloja ja ratkomalla Match-3-pulmia, samalla kun heidän luovuutensa pääsee loistamaan vanhan puutarhan kunnostamisessa. Tarina vie pelaajat läpi aikakausien ja tutustuttaa heidät jännittäviin uusiin hahmoihin.

Pelin kulku alkaa pienestä kunnostusprojektista kartanon porteilla, mutta matkan varrella pelaajat paljastavat alueiden salaisuuksia ja keräävät harvinaisia olentoja puutarhaansa. Tehtävänään on myös ratkoa satoja pulmia, joita löytyy puutarhan ulkopuoleltakin.

Myrtlegrove Kartanon puutarha on täynnä ihmisen muotoisia topiaries-patsaita ja kummallisia kasveja, joiden juuret tuntuvat kattavan koko maan. Mitä ihmettä Daisy onkaan perinyt? Nyt on pelaajan ja Daisyn aika kunnostaa kartanoa ja selvittää unohtuneiden esi-isiensä mysteerit, samalla kun he kohtaavat oudot olosuhteet, jotka saivat Daisyn äidin katkaisemaan välit perheeseen. On aika löytää vihreät peukalot ja kääntää Myrtlegrove Kartanon kohtalo paremmaksi.

Lataa Merge Gardens Google Play Storesta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.futureplay.mergematch

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu