SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Nitro Games solmii 9 miljoonan euron kehityssopimuksen Netflixin kanssa

Kotkasta lähtöisin oleva Nitro Games on vahvistanut uuden suurhankkeen käynnistämisen. Yritys on allekirjoittanut arvoltaan merkittävän sopimuksen kansainvälisen suoratoistojätti Netflixin kanssa. Uuden peliprojektin yksityiskohdat pidetään vielä salassa, mutta tiedetään, että pelin kehitystyö kantaa hedelmää aina vuoteen 2026 asti.

Tämä sopimus ilmentää Nitro Gamesin liiketoimintastrategiaa, jossa yhtiö laajentaa toimintaansa omien pelien kehityksen ohella tarjoamalla asiantuntemustaan myös ulkopuolisille toimijoille. 9 miljoonan euron sopimus ei ainoastaan lisää yhtiön taloudellista vakautta, vaan myös vahvistaa sen asemaa kansainvälisillä pelimarkkinoilla.

“Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä Netflixin kanssa. Se tuo vahvaa osaamistamme esiin ja tukee yrityksemme pitkän aikavälin visiota ja strategiaa”, kertoo Nitro Gamesin toimitusjohtaja Jussi Tähtinen.

Nitro Games on tunnettu innovatiivisista mobiilipeleistään ja heidän kyvystään tuottaa laadukasta sisältöä pelien ystäville ympäri maailman. Yhtiön portfolio käsittää useita huippupelejä nyt työn alla oleva projekti Netflixille lupaa jatkaa tätä menestystarinaa.

Lue lisää Nitro Gamesin kotisivuilta:
https://www.nitrogames.com/nitro-games-signs-approx-9m-eur-agreement-with-netflix/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu