SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Omnian Pelinkehityspaja tarjoaa nuorille mahdollisuuden pelialan työkokemukseen

Omnian nuorten Pelinkehityspajat Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella tarjoavat nyt nuorille mahdollisuuden syventyä pelinkehityksen maailmaan. Tämä työpaja antaa alle 30-vuotiaille nuorille, erityisesti työttömille tai opiskelijoille, mahdollisuuden oppia pelisuunnittelua, ohjelmointia ja 3D-mallinnusta ammattilaisten ohjauksessa.

Pelinkehityspaja keskittyy käytännön projektityöhön, jossa osallistujat voivat työskennellä joko asiakasprojekteissa tai kehittää omia peli-ideoitaan. Työpajan aikana nuoret voivat rakentaa oman portfolionsa, mikä tukee heidän tulevaisuuden ura- ja opiskelusuunnitelmiaan. Työpajassa käytännön työskentelyn lisäksi tehdään vierailuja alan yrityksiin ja kutsutaan alalla toimivia ammattilaisia jakamaan kokemuksiaan.

Osallistujat pääsevät myös kehittämään sosiaalisia taitojaan ja tiimityöskentelykykyjään monipuolisten ryhmätehtävien ja yhteistyöharjoitusten kautta. Pelinkehityspajan tavoitteena on, että nuoret löytävät oman intohimonsa alalta ja kehittävät osaamistaan niin, että he voivat työllistyä pelialalle tai jatkaa alan opintoja.

Haku työpajaan on nyt auki, ja toiminta tarjoaa nuorille ainutlaatuisen tilaisuuden kokeilla ja oppia pelialan taitoja käytännönläheisessä ympäristössä. Työpaja on suunnattu erityisesti nuorille, jotka ovat kiinnostuneita pelialasta ja valmiita ottamaan seuraavan askeleen urallaan tai koulutuksessaan.

Lue lisää ja hae mukaan Omnian sivuilta:
https://www.omnia.fi/koulutukset/pelinkehityspaja

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu