SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

PAKO 3 haastaa pelaajat pian Steamissa: selviytymistä, kilpa-ajoa ja taktikointia

Helsinkiläisen Tree Men Gamesin alunperin mobiilille kehittämä PAKO 3 on tulossa Steam-alustalle, tarjoten pelaajille neljä erilaista pelitilaa: pakoautonkuljettaja, kilpa-ajo, selviytyminen ja alueet.

PAKO 3, joka jatkaa suositun autonjahtipelisarjan perinnettä, tarjoaa pelaajille valtavan määrän tasoja ja autoja avattavaksi. Pelaajat voivat ryhtyä pakoauton kuljettajaksi kuljettaakseen rikostoverinsa turvaan, väistellä poliiseja selviytymistasoilla tai kaahata kilpaa ajan kanssa kilpa-ajotasolla.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu neljä pelitilaa, joissa jokaisessa on omat ainutlaatuiset haasteensa ja tavoitteensa. Lisäksi pelissä on yli 30 tasoa ja autoa, joita pelaajat voivat avata ja mukauttaa mielensä mukaan. Auton voi myös maalata pelaajan valitsemalla värillä, mikä lisää yksilöllisyyttä ja omistajuuden tunnetta.

PAKO 3:n pelikokemusta täydentää sen sykähdyttävä synthwave-musiikkiraita, jonka on tuottanut DKSTR.

Bonuskohteiden kerääminen tasojen aikana tarjoaa pelaajille lisäapua ja tekee pelistä entistä mielenkiintoisemman. PAKO 3:n yksinkertainen, mutta haastava pelattavuus takaa, että pelaajat palaavat yhä uudelleen nauttimaan sen tarjoamasta jännityksestä ja viihteestä.

Lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2915280/PAKO_3/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu