SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelaa tarjoilijana uudessa “Lunch Café”-pelissä

Lunch Café, uusi kahvilapeli, on nyt pelattavissa selaimessa. Kyseessä on simulaatiopeli, jossa pelaajat pääsevät kokemaan tarjoilijan arkea kahvilaympäristössä. Pelaajien tehtävänä on palvella asiakkaita, tarjoilla herkkuja ja kerätä mahdollisimman paljon tippiä neljän minuutin aikana, mikä on yhden pelikerran pituus.

Pelin on kehittänyt Perttu “Paleleva Pingviini” Terho. Se on rakennettu GDevelop-pelimoottorilla, tunnetun avoimen lähdekoodin alustan, joka mahdollistaa pelien kehittämisen ilman perinteistä koodaustaitoa. Grafiikka peliin on hankittu Craftpix.net-sivustolta ja pelin rentouttava jazz-taustamusiikki on JuliusH:n käsialaa, Pixabay.com-sivustolta.

Peliprojektin alkuperäinen tavoite oli tutkia, kuinka nopeasti pelin voi rakentaa ja julkaista käyttäen valmista grafiikkapakettia. Terhon mukaan pelin valmistuminen vei noin kaksi viikkoa osa-aikaisella panostuksella (1-3 tuntia päivässä). Tämä osoittaa, että pelikehitys voi olla saavutettavissa myös yksittäisille kehittäjille tai pienille tiimeille, joilla on rajoitetusti aikaa ja resursseja.

Lounaskahvila on saatavilla ilmaiseksi ja pelaajat voivat nauttia pelistä suomen kielellä. Kehittäjä toivottaa kaikille pelaajille viihtyisää pelihetkiä ja rohkaisee palautteen antamiseen. Peli on esimerkki siitä, kuinka intohimo ja innovatiivisuus voivat luoda viihdyttäviä kokemuksia pelimaailmassa.

Pelaa peliä itch.io:ssa:
https://palelevapingviini.itch.io/lunch-cafe

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu