SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelaa ystävien kanssa ja luo utopia “Paradise Tycoon”:ssa

Kuopiolaisen Empires Not Vampires Entertainmentin kehittämän Paradise Tycoonin julkinen alpha on nyt ulkona. Pelin ominaisuuksia on esimerkiksi NFT-miehistön kokoaminen. Tämä peli avaa ovet uudenlaiseen seikkailuun, jossa pelaajat voivat luoda yksilöllisen avatarin ja matkustaa asumattomalle saarelle. Tavoitteena on laajentaa omaa valtakuntaansa rauhallisissa ja vehreissä maisemissa tai lähteä tutkimusmatkalle metaversumiin tavoitellen Paradise Tycoon -titteliä.

Pelissä keskitytään rakentamiseen, tutkimiseen ja laajentamiseen taistelun, invaasioiden tai sodan sijaan. Pelaajat keräävät resursseja ja valmistavat esineitä kaupankäyntiä varten, päivittävät ja koristelevat kotihuvilansa ja rannikkonsa tai rakentavat työkaluja ja tuotantorakennuksia. Mahdollisuuksia on loputtomasti, ja pelaajat voivat saavuttaa mitä tahansa.

Tuotannon maksimointi on myös keskeinen osa pelikokemusta. Pelaajat voivat hallita aktiivisesti NFT-miehistöään, opettaa heille uusia taitoja ja varustaa heidät parhailla työkaluilla tuotannon tehostamiseksi. Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat rentoutua ja luoda omia hauskoja hetkiään ystävien kanssa vuorovaikutteisessa maailmassa, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

Yhteistyö on myös pelin ytimessä. Pelaajat voivat tehdä yhteistyötä naapurimaidensa omistajien kanssa tapahtumissa ja luoda vehreän utopistisen yhteisön. Kutsu ystäviä metaversestä vierailemaan paratiisissasi tai viettämään aikaa Port Ohanan monipuolisen ja mielenkiintoisen hahmokaartin kanssa.

Paradise Tycoonin takana on kokenut päävalikkojen pelien kehitystiimi, joka perustettiin vuonna 2017. Tiimin jäsenillä on vuosien kokemus yhteistyöstä ja mobiilipelien itsejulkaisusta, saavuttaen top 10 latauslistojen sijoituksia sekä tehdessä yhteistyötä joitakin suurimpia pelistudioita kanssa.

Kokeile webissä tai androidilla pelattavaa alphaa osoitteessa:
https://linktr.ee/paradisetycoon

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu