SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelastustehtävä Kuussa – “Moons Embrace” yhdistää klassikot ja avaruusseikkailun

Tulenväki Productionsin tuorein julkaisu “Moons Embrace” syntyi osana Typical Game Jam -tapahtumaa. Peli esittelee yhdistelmän klassisia pelejä ja uusia seikkailuelementtejä. Kehittäjät saivat pelinsä valmiiksi vain viisi minuuttia ja kolmekymmentäkaksi sekuntia ennen kilpailun deadlinea, demonstroiden tiukkaa sitoutumistaan projektin viimeistelyyn.

“Moons Embrace” ammentaa inspiraationsa 1970-luvun lopun “Lunar Lander” -pelistä sekä 1980-luvun “Choplifterista”. Pelin tavoitteena on pelastaa loukkuun jääneitä astronautteja ja selvittää Kuun syvemmissä tunneleissa piilevä salaperäinen uhka. Kehittäjien mukaan pelissä on luvassa lisää tasoja, dialogia, vaaroja sekä mahdollisesti uusia aluksia ja tehtäviä, kunhan Game Jam -tapahtuman jälkeen peliä kehitetään eteenpäin.

Erityisen mielenkiintoiseksi pelin tekee sen asettuminen vuoteen 2069, tarkalleen sata vuotta ihmiskunnan ensiaskeleiden jälkeen Kuun pinnalla. Pelaajat saavat tehtäväkseen tutkia äkillisesti katkenneiden yhteyksien ja kaaoksen keskellä olevaa Kuun tukikohtaa. Tehtävä saa alkunsa, kun pelaajahahmo saa viestin Höystönista, uudesta avaruusjärjestöstä, joka sijaitsee syvällä Savossa, Suomessa.

Pelin kehittäjätiimi on ottanut vaikutteita lapsuutensa peleistä, tuoden nostalgiset elementit osaksi modernia pelikokemusta. “Moons Embrace” ei ainoastaan haasta pelaajiaan strategiseen ajatteluun ja taitopohjaiseen pelimekaniikkaan, vaan myös kutsuu heidät osaksi kiehtovaa tarinaa, joka yhdistää avaruusseikkailun mysteeriin ja tutkimusmatkailuun.

Pelaa peliä selaimessa itch.io:ssa:
https://tulenvaki.itch.io/moons-embrace

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu