SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelattavuus ja musiikki kohtaavat: “Disco Drop: RUMBLE!”

Rytmi- ja musiikkipelien ystäville on tarjolla uutta herkkua, kun Disco Drop: RUMBLE! julkaistiin hiljattain Rhythm Jam 2024 -tapahtumassa. Tämä peli on luotu vain kymmenessä päivässä ja se tarjoaa pelaajille uudenlaisen haasteen musiikkipelien genressä.

Disco Drop: RUMBLE! erottuu joukosta sen ainutlaatuisen teeman, “Divergence”, myötä. Pelissä tietyt objektit reagoivat musiikin tahtiin, kun taas toiset objektit voivat haastaa tämän synkronian. Peli yhdistää musiikkiraidan ja emergentit melodiaefektit luoden näin kiehtovan auditiivisen kokemuksen.

Pelin kontrollit ovat yksinkertaiset – käytössä on vain yksi nappi – mutta pelidynamiikat ovat sitäkin kaaottisemmat. Tahti vaihtelee normaalin ja kaksinkertaisen nopeuden välillä, pakottaen pelaajan toimimaan rytmin mukaan. Viholliset liikkuvat vapaasti, mutta hyökkäävät tahtia noudattaen. Kun viholliset vahingoittuvat, ne räjähtävät mahdollistaen ketjureaktiot.

Erityistä huomiota pelissä on kiinnitetty ympäristöön ja tiettyihin animaatioihin, jotka on ajoitettu musiikin tahtiin, luoden syvemmän immersion pelin maailmaan. Kehittäjät ovat kuitenkin muistuttaneet pelaajia, että peli sisältää kirkkaita välkkyviä valoja, joten peliä tulisi pelata omalla vastuulla.

Lataa peli itch.io:sta:
https://guron.itch.io/disco-drop

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu