SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Pelien TikTok, “HypeHype”, mahdollistaa nyt pelien julkaisun ja ansainnan puhelimella

Helsinkiläinen HypeHype on alusta, jonka taustalla vaikuttavat BADLAND- ja Rumble Stars -pelisarjojen tekijät, tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden suunnitella, julkaista ja ansaita rahaa omilla peleillään suoraan puhelimistaan tai tietokoneiltaan. HypeHype on kuvailtu “pelien TikTokiksi” sen interaktiivisen ja yhteistyöhön perustuvan pelieditorin ansiosta.

HypeHype on ilmoittanut käynnistävänsä luojille suunnatut ansaintamahdollisuudet, jotka perustuvat käyttäjien sitoutumiseen ja pelisisäisiin ostoksiin. Alusta on jo jakanut yli 100 000 dollaria pelintekijöille erilaisten pelijamien kautta ja toukokuusta 2024 alkaen kaikki HypeHypessä julkaistut pelit alkavat automaattisesti tuottaa tuloja.

Lisäksi HypeHype haastaa pelinkehittäjät osallistumaan suureen pelikilpailuun, jossa palkintona on houkuttelevat 100 000 dollaria. Kilpailuun osallistuvat pelit tulee julkaista ennen 16. kesäkuuta 2024.

Pelien tekijät voivat ansaita pelien yhteispelattujen aikojen perusteella virtuaalivaluuttaa HypeX, joka on vaihdettavissa oikeaksi rahaksi tai käytettävissä alustan sisällä. Lisäksi tekijät voivat asettaa peleihinsä ostettavia sisältöjä, kuten erikoisvoimia, varusteita tai pelihahmojen ulkoasuja.

HypeHype on jo saatavilla Kanadassa, Suomessa ja Filippiineillä, mutta tekijät mistä tahansa maasta voivat hakea pääsyä alustalle. Pääsy myönnetään tyypillisesti 48 tunnin kuluessa pyynnön lähettämisestä. HypeHype toimii niin mobiililaitteilla kuin tietokoneillakin, mukaan lukien Windows ja Mac.

Lue lisää HypeHypen sivuilta:
https://hypehype.com/en/page/creator-earning-on-hypehype

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu