SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Pikselipölyä”-kirjaprojekti saavuttaa joukkorahoitustavoitteensa

Pelaaja-lehden tuore kirjaprojekti “Pikselipölyä – Pelimaailman rakastetut klassikot ja unohdetut helmet” on saavuttanut merkittävän virstanpylvään joukkorahoituksessaan. Mesenaatti-alustalla toteutettu kampanja, joka on ollut avoinna alle kuukauden, on jo kerännyt 4150 euroa, ylittäen alkuperäisen 4000 euron tavoitteensa. Hankkeen lopullinen tavoite on kerätä 8000 euroa.

Tämä kirja esittelee yli 50 peliä Pelaaja-lehden Pikselipölyä-palstan kokoelmasta, joka on jatkunut yli kymmenen vuotta ja kattaa yli 120 peliä. Teoksessa on tasapainoisesti pelejä 1980-luvulta, 1990-luvulta ja 2000-luvulta. Kirjan sisältöön osallistuvat päätoimittaja Janne Pyykkönen, lehden päätoimittaja Ville Arvekari sekä muut palstan kirjoittajat.

“Pikselipölyä” kuuluu trilogiaan, johon sisältyvät myös aiemmat teokset “TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät” sekä “Tiesitkö? – Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia.” Kirja, joka on retrohenkinen, kokoaa parhaat palat Pikselipölyä-palstasta viimeisen kymmenen vuoden ajalta.

Pikselipölyä-kirjaa päätoimittaa Janne Pyykkönen, joka on myös toimittanut “PlayStation-kansa – kuinka Pleikkari valloitti Suomen.” Kirjaan tulee uusia artikkeleita Pelaaja-lehden toimituksen jäseniltä ja Pikselipölyä-palstan kirjoittajilta, jotka jakavat omia retropeleihin liittyviä muistojaan ja näkemyksiään.

Joukkorahoituskampanja jatkuu Mesenaatti-alustalla tammikuun 2. päivään asti ja siihen osallistuvat voivat valita eri hintaisia ja erityyppisiä kirjaversioita.

Tue kirjan rahoitusta Mesenaatissa:
https://mesenaatti.me/3231/pikselipolya-pelimaailman-rakastetut-klassikot-ja-unohdetut-helmet/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu