SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Pools” yhdistää psykologisen kauhun ja tilojen tutkimisen

Jyväskyläläinen peli- ja asset-studio Tensori on ilmoittanut uudesta pelistään nimeltään Pools. Peli, joka on saanut inspiraationsa Anemoiapoliksen eetterisistä tunnelmista, tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen kokemuksen mysteerien ja tilojen tutkimisen maailmassa.

Pools erottuu perinteisistä kauhupeleistä, kuten Amnesia ja Outlast, keskittyen enemmän ilmapiiriin ja tunnelmaan kuin suoraan kauhuun. Pelissä pelaaja johdatetaan loputtoman uima-allashuoneiden sokkelon läpi, jossa todellisuus ja kuviteltu sulautuvat yhteen luoden ainutlaatuisen pelikokemuksen.

Pelin keskiössä on tilojen tutkiminen, joka on kietoutunut yhteen psykologisen kauhun elementtien, kuten klaustrofobian ja agorafobian, kanssa. Pelissä ei ole käyttöliittymää eikä dialogia, mikä korostaa pelaajan uppoutumista pelimaailmaan. Liikkuminen ja ympäristön tarkastelu on tehty mahdollisimman eläväiseksi; esimerkiksi vedessä kävely on hitaampaa.

Pools sisältää ainakin kuusi uniikkia tasoa ja yksi taso sisältyy ilmaiseksi pelin demoversioon. Pelin akustiikkaan on panostettu erityisesti ja tällä hetkellä kehittäjät työskentelevät pelin äänimaailman täydellisen uudistuksen parissa. Tensorin uusi peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvälle enigmaattisten vesien maailmaan, jossa jokainen askel voi paljastaa uuden, odottamattoman mysteerin.

Pelin Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2663530/Pools/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu