SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Potion 8 julkaisee “Goblin’s Die” -pelinsä alpha-testaukseen

Potion 8 -studio on julkaissut alpha-version pelistään Goblin’s Die, joka on toimintaseikkailupeli 1–4 pelaajalle. Pelissä pelaajat astuvat kuvitteellisen goblin-hahmon saappaisiin. Heidän tehtävänään on kerätä resursseja, valmistaa varusteita ja vahvistaa omaa pesäänsä taisteluja ja tutkimusretkiä varten. Peli sisältää yhteistyöpelimuodon, jossa pelaajat työskentelevät yhdessä resurssien keräämiseksi ja vihollisten kohtaamiseksi.

Pelaajat voivat valita, miten he jakavat keräämänsä resurssit ja varusteet: osan voi antaa yhteisölle ja osan pitää itsellään. Varusteiden valmistaminen on keskeinen osa peliä. Pelaajat voivat ansaita ja löytää uusia reseptejä pelin edetessä. Goblin’s Die tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kokeilla erilaisia rooleja ja pelityylejä, mukaan lukien taikominen, juokseminen ja hiipiminen.

Peliin kuuluu myös monipuolinen taistelujärjestelmä, jossa pelaajat kohtaavat erilaisia vihollisia, mukaan lukien helposti voitettavia otuksia ja vaikeita pomoja. Kuoleman sattuessa pelaajan hahmo menettää varusteensa, mutta pesästä löytyy aina uusi goblin jatkamaan taistelua. Kadonneet varusteet voi löytää takaisin pelimaailmasta.

Mikäli haluat testata peliä, voit ilmoittautua mukaan alphaan Steamissa. Potion 8 kiittää kaikkia alfan pelitestaukseen osallistuneita palautteesta ja tukee aktiivisesti yhteisöään pelin kehityksen aikana. He ovat pyytäneet palautetta erillisellä lomakkeella, johon on linkki alla.

Goblin’s Die Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2602430/Goblins_Die/

Palautelomake:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFSKEvS6dBHb7n0aqaSucWwuS7OJ_ipZMJ8nDbCHrWnjSo-g/viewform

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu