SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Potion Tycoonin” päivitys “Brick & Mortar” tuo merkittäviä muutoksia

Potion Tycoon, joka on ollut Steam Early Access -palvelussa nyt kuusi kuukautta, saa kolmannen suuren päivityksensä. Tämä päivitys keskittyy erityisesti pelaajien toivomiin parannuksiin rakentamisominaisuuksiin.

Uudessa “Brick & Mortar” -päivityksessä pelaajat voivat nyt rakentaa laajempia huoneita ja siirtää olemassa olevia tiloja vapaammin ympäri omaa taikajuomataloaan. Käyttöliittymä ja käyttökokemus ovat myös saaneet useita parannuksia.

Lisäksi päivitys tuo mukanaan uuden aloituspaikan, Floodlandsin, joka tarjoaa paitsi monipuolista maisemaa myös tilavampia pohjapiirustuksia niille, jotka haluavat enemmän tilaa rakentamiseen.

Lopuksi päivitys sisältää useita laadun parantamiseen tähtääviä korjauksia ja päivityksiä. Muun muassa huoneiden maksimikoko on kasvanut ja useat työpöydät ovat nyt yhtä ruutua lyhyempiä, mikä tekee niiden sijoittelusta helpompaa.

Päivityksen tarkemmat tiedot ja muutokset löytyvät virallisesta muutoslokista. Pelin kehittäjät toivovat pelaajilta palautetta, jotta peliä voidaan jatkossa kehittää entistä paremmaksi.

Lue lisää Steam Communitystä:
https://steamcommunity.com/app/1485690

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu