SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“PuuKuu” vie pelaajat suomalaisen metsän sydämeen

Suomalaiseen metsämaisemaan sijoittuva kylänrakennuspelillä PuuKuu on nyt julkaistu prototyyppinä itch.io:ssa. Pelissä pelaajat ottavat vastuun pienen kyläyhteisön johtajana, jossa päämääränä on suojata Suuren Tammen tainta ankarilta tuulilta.

Pelin mekaniikka keskittyy resurssien keräämiseen ja hyödyntämiseen: pelaajien on kaadettava mäntyjä ja koivuja materiaaleiksi, jotka ovat välttämättömiä kylän rakentamiselle ja kehittämiselle. Lisäksi pelaajat voivat rakentaa log-bender-rakennuksen, jossa tukkeja taivutetaan erilaisiin tarkoituksiin. Strategiset valinnat ovat avainasemassa, kun pelaajat määrittelevät, mitkä rakennukset ja parannukset ovat ensisijaisia kylän selviytymisen kannalta.

Suojan ja turvan luominen kyläläisille on keskeinen teema pelissä. Venevajat tarjoavat suojaa sään vaihteluilta ja luovat turvallisen paikan kyläläisille kokoontua. Pelin tutkimusmatkailuelementti rohkaisee pelaajia laajentamaan kyläänsä ja tutkimaan ympäröivää metsää, paljastaen pelimaailman syvällistä lorea ja tarinoita.

PuuKuussa on myös maaginen elementti, joka ilmenee Myrrysmies-loitsun kautta. Loitsun avulla pelaajat voivat muuttaa tuulen suuntaa, mikä on tärkeää Suuren Tammen taimen suojelemiseksi. Graafisesti peli hehkuu värikkäänä ja eläväisenä. Pelin keskellä komeilee Suuren Tammen taimi, ja sen ympärillä pelaajan rakennelmia.

Lataa peli nyt itch.io:sta:
https://puukuu.itch.io/puukuu

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu