SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Rakenna oma valtakuntasi ja laajenna rajojasi “Wizards & Kingdoms GO” -pelissä

Mobiilipeli “Wizards & Kingdoms GO” on julkaistu, ja se kutsuu pelaajat seikkailuun ulkomaailmassa magian ja valtakuntien merkeissä. Pelissä pelaajat voivat vallata maata kävellessään, jokainen askel ulkona tarjoaa mahdollisuuden laajentaa omaa kuningaskuntaa. Pelaajat voivat olla ensimmäisiä alueen vallanneita tai ottaa haltuunsa jo toisten kuningaskuntien hallitsemia maita.

Pelin tavoitteena on rakentaa suuria kuningaskuntia, jotka sijoittuvat tosielämän paikkoihin. Pelaajat voivat perustaa kaupunkeja linnojen ympärille ja laajentaa niiden rajoja asuntojen ja jalostamojen rakentamiseksi. Luonnonvarojen kerääminen ja esineiden valmistaminen tapahtuu kävelemällä maagisesti resursseja uuttaen. Jalostamot sijoitetaan niin ikään maailmaan.

Lisäksi pelaajat voivat kesyttää villieläimiä ja lähettää ne taistelemaan hirviöitä vastaan. Kumppanien avulla pelaajat voivat kohdata pelimaailman uhkia ja haasteita. Yhteispeli on olennainen osa pelikokemusta: pelaajat voivat liittyä maailmanlaajuisiin kuningaskuntiin, käydä kauppaa esineillä ja teleportata auttamaan liittolaisia eri puolilla maailmaa.

Kilpailullinen elementti tuo mukaan turnauksia, joissa eri kuningaskunnat mittelöivät herruudesta maapallolla. Turnauspalkinnot auttavat pelaajia parantamaan hahmojaan ja vahvistamaan valtakuntiaan entisestään.

Wizards & Kingdoms GO Play Storessa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ShipyardGames.TakeOver

Wizards & Kingdoms GO App Storessa:
https://apps.apple.com/us/app/wizards-kingdoms-go/id6448941580

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu