SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Rauniot” tuo klassisen point and click -seikkailun raunioituneeseen Suomeen

Jyväskyläläinen Act Normal Games on ilmoittanut uudesta seikkailupelistä, “Rauniot”, joka vie pelaajat isometriseen, post-apokalyptiseen Pohjois-Suomeen. Tämä peli yhdistää klassiset point and click -seikkailupelin elementit haastaviin pulmiin ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvälle kiehtovaan tarinaan ja tutkia yli 70 yksityiskohtaista kohtausta.

“Rauniot” sijoittuu vuoteen 1975, jolloin valtava luonnonkatastrofi saa sivilisaation romahtamaan. Seuraa levottomuuksia, konflikteja ja sotia. Mantereet peittyvät merien alle, kun ydinvoimaloiden ja -päiden romahdukset levittävät laajalle ympäristöön saastetta. Harvat selviävät näistä tuhoisista ajoista, mikä synnyttää mutaatioita ja ajaa ihmiset äärimmäisiin selviytymiskeinoihin.

Pelissä seurataan Ainoa, joka on onnekas kuulumaan ryhmään, joka tarjoaa suojaa, ruokaa, puhdasta vettä, lääkkeitä, sähköä ja tietämystä paremman elämän toivossa. Ainon rooli ryhmässä ei ole helppo, sillä vaaralliset tehtävät vaativat kaiken, mitä häneltä löytyy, välttääkseen eristäytymisen julmassa maailmassa.

Pelin sydän on sen ainutlaatuinen suomalainen, melankolinen tunnelma, jota korostavat suomenkieliset ääninäyttelijät, mukaan lukien pohjoissuomalainen aksentti. Lisäksi peli sisältää monenlaisia pulmia, jotka vaihtelevat helpoista vaikeisiin, tarjoten samalla erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja -järjestyksiä, mikä lisää pelin uudelleenpeluuarvoa. Pelaajien apuna seikkailussa on informatiivinen muistikirja, joka auttaa pitämään tarinan langat käsissä.

“Rauniot” on määrä julkaista 17. huhtikuuta 2024.

Lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1168490/Rauniot/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu