SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Rauniot” vie pelaajat autioituneeseen Pohjois-Suomeen

Act Normal Games on julkaissut seikkailupelinsä “Rauniot”, joka sijoittuu autioituneeseen ja post-apokalyptiseen Pohjois-Suomeen. Isometrisen näkymän omaava point-and-click -tyylinen peli yhdistää klassisen pelimekaniikan haastaviin pulmatehtäviin, jotka vaativat pelaajilta sekä nokkeluutta että tarkkaavaisuutta.

Peli tapahtuu vuoden 1975 jälkeisessä maailmassa, jossa massiivinen luonnonkatastrofi on työntänyt sivilisaation reunan yli, aiheuttaen mellakoita ja sotia. Tämän uuden, synkän maailman asukkaat kamppailevat selviytyäkseen saasteiden, sairauksien ja ruokapulan keskellä, ja jotkut onnistuvat muodostamaan yhteisöjä, jotka tarjoavat suojaa ja välttämättömiä resursseja.

Rauniot tarjoaa yli 70 yksityiskohtaisesti toteutettua kenttää ja lukuisia pulmia, jotka vaihtelevat helpoista vaativiin. Pelin tunnelmaa syventää ainutlaatuinen suomalainen melankolia, ja pelissä on suomenkieliset ääninäyttelijät, jotka puhuvat pohjoissuomalaista murretta.

Pelin julkaisun kunniaksi Act Normal Games tarjoaa peliä alennettuun hintaan 15,74 euroa 24. huhtikuuta asti. Mukana pelissä on myös informatiivinen muistikirja, joka auttaa pelaajia seuraamaan seikkailun kulkua.

Rauniot saatavilla Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1168490/Rauniot/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu