SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Reaper versio 7 tarjoaa monipuolisia äänenmuokkausmahdollisuuksia

Reaper, suosittu digitaalinen audio workstation (DAW) -ohjelmisto, on julkaissut uuden version, joka tuo mukanaan useita merkittäviä parannuksia ja ominaisuuksia. Uudessa versiossa 7 on esitelty muun muassa raidekaistat (Track Lanes), jotka auttavat äänitiedostojen hallinnassa ja luovassa työskentelyssä. Kaistojen avulla käyttäjät voivat hallita erilaisia ottoja, kerrostaa ääniä ja jopa luoda vaihtoehtoisia versioita ääniraidoista.

Swipe Comping -toiminto mahdollistaa useista ottoista parhaiden osien valitsemisen ja yhdistämisen. Tämä joustava järjestelmä tukee yhden klikkauksen A/B-vertailua, räätälöitäviä ristiinhaalistuksia sekä äänitystä ja muokkausta comping-vaiheessa.

FX Containers ja rinnakkainen reititys tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden rakentaa, tallentaa ja kutsua esiin itse määritettyjä FX-ketjuja. Monimutkainen signaalireititys ja parametrikartoitus ovat myös tuettuja.

MIDI-tuki on laajentunut ja nyt raidat tukevat jopa 128 kanavaa, MIDI-reititys tukee 128 bussia ja laitteistotuki kattaa jopa 128 MIDI-sisääntuloa ja -ulostuloa.

Näppäimistö- ja hiiriasetusten vaihtoehdot ovat nyt entistä joustavampia. Uusi versio mahdollistaa useiden täysin mukautettavien näppäimistöoikoteiden ja hiiren modifiointikäyttäytymisten välillä vaihtamisen, mikä tehostaa työnkulkua.

Käytettävyys on myös parantunut useiden pienten lisäysten kautta. Näitä ovat esimerkiksi räätälöitävät raidan välistimet, parannetut zoomaus- ja vieritysominaisuudet sekä MIDI-editorin väri- ja konfigurointiparannukset.

Lisäksi uusi versio sisältää monia muita hienosäätöjä ja parannuksia, kuten plug-inien vähennysmittauksen, ARA-muokkauspoolauksen, videoprojektien taustatuen ja paljon muuta.

Lataa Reaperin testiversio:
https://www.reaper.fm/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu