SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Remedy Entertainment uudistaa “Vanguard”-projektin yhteistyöpainotteiseksi premium-peliksi

Espoolainen Remedy Entertainment on ilmoittanut uudelleenkäynnistävänsä aiemmin “Vanguard” -nimellä kulkevan peliprojektinsa. Uusi peli, joka tunnetaan koodinimellä “Kestrel”, tulee olemaan premium-tason peli, jossa on merkittävä yhteistyöhön perustuva moninpelikomponentti.

Alun perin Vanguard-projekti suunniteltiin ilmaispelattavaksi moninpeliksi. Remedy solmi 28. joulukuuta 2021 maailmanlaajuisen sopimuksen Tencentin kanssa pelin kehittämiseksi. Markkinoiden nopeiden muutosten ja ilmaispelimarkkinoiden riskien vuoksi Remedy ja Tencent ovat kuitenkin päättäneet suunnata pelin kehityksen uuteen suuntaan.

Kestrel-projekti palaa konseptivaiheeseen. Osa Vanguardin kehitystiimistä siirtyy työskentelemään Remedyn muiden käynnissä olevien projektien parissa, kun taas Kestrelin ydintiimi ja valitut kehittäjät keskittyvät uuden suunnan toteuttamiseen konseptivaiheesta lähtien. Uusi peli tulee hyödyntämään Remedyn vahvuuksia ja rakentumaan monien Vanguardille suunniteltujen ominaisuuksien, resurssien ja teemojen varaan.

Remedyn toimitusjohtaja Tero Virtala kommentoi: “Olemme saavuttaneet merkittäviä edistysaskelia ilmaispelaamisen ja moninpelin kehityksessä Vanguard-projektissa. Huolellisen harkinnan jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että uusi suunta, jossa peli rakentuu enemmän Remedyn ydinosaamisten ympärille, on oikea valinta. Olemme luomassa toisen erottuvan Remedyn pelin ja jatkamme yhteistyötä Tencentin kanssa luodaksemme erinomaisen yhteistyöpohjaisen moninpelikokemuksen.”

Lue lisää Remedyn sivuilta:
https://investors.remedygames.com/announcements/remedy-entertainment-plc-remedy-entertainment-plans-to-reboot-codename-vanguard-to-a-premium-game-with-a-strong-cooperative-multiplayer-component/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu