SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Retrohenkinen “graag” tarjoilee 3D-tutkimusta

Retropeleistä innostuneille pelaajille on tarjolla uusi tuttavuus: graag. Tämä 32-bit Jamiin kehitetty prototyyppi, joka on saatavilla itch.io-alustalla, on omistautunut 3D-keräilyseikkailun ystäville. Pelin ydinideana on erilaisten esineiden, kuten kukkien, sienten ja muiden ainutlaatuisten kohteiden kerääminen. Mielenkiintoista on, että tietyt kohteet vaativat pelaajalta erikoisvarusteiden hankkimista.

Pelinä graag erottuu massasta visuaalisella ilmeellään: se hyödyntää pixel art -grafiikkaa ja spritejä, jotka luovat nostalgisen tunnelman. Äänimaailma vahvistaa retrokokemusta, sillä pelissä on käytetty alkuperäistä SoundBlaster AWE32 -soundfonttia. Tämä tuo pelikokemukseen aitoa vanhan ajan tuntua.

Pelaajat pääsevät graagissa sukeltamaan menneiden vuosikymmenten pelimaailmaan, yhdistäen perinteisen 3D-seikkailun keräilyelementteihin. Pelin prototyyppiversio tarjoaa esimakua siitä, mitä tuleva täysversio saattaa pitää sisällään, kannustaen pelaajia tutkimaan ja keräämään pelimaailman aarteita.

Lataa graagin prototyypi itch.io:sta:
https://smartblob.itch.io/graag

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu