SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Rivals Arena” lanseerataan eksklusiivisesti Samsungin TV-laitteille

Helsinkiläinen pilvipohjaisen teknologian ja pelien kehittäjä, Return Entertainment, on ilmoittanut lanseeraavansa uuden älytelevisioilla toimivan pelikokemuksen ja esikoispelinsä Rivals Arena yksinoikeudella Samsungin televisioille Yhdysvalloissa.

Rivals Arena on nopeatempoinen korttipeli, jossa pelaajat kamppailevat toisiaan vastaan strategisilla korttikomboilla ja kekseliäillä pelitaktiikoilla. Pelissä voi haastaa ystäviä tai kokeilla yksinpelin haasteita futuristisessa ympäristössä.

Pelin pelaaminen on helppoa, sillä aloitus tapahtuu skannaamalla QR-koodi, jonka jälkeen pelaajat voivat yhdistää älypuhelimensa televisioon ja käyttää sitä peliohjaimena.

Return Entertainmentin toimitusjohtaja Vesa Jutila kommentoi yhteistyötä:
“Olemme innoissamme voidessamme työskennellä Samsungin kanssa tuodaksemme elokuvamaisen, korkealaatuisen pelin Samsungin televisioihin ja valtavirran yleisöön. Return Gaming Platformin ja debyyttipelimme, Rivals Arenan, lanseeraaminen maailman johtavan televisiovalmistajan kanssa on keskeinen virstanpylväs Return Entertainmentille. Pyrimme mullistamaan pelaamisen älytelevisioissa – pilvipohjainen teknologiamme voi tarjota äärimmäisen pelikokemuksen ilman ulkoisia ohjaimia.

Samsung Electronics Amerikan pelituotepäällikkö Mike Lucero toteaa:
“Samsung on omistautunut tarjoamaan pelaajille enemmän tapoja pelata pelejä laitteillamme. Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä johtavien peliyhtiöiden, kuten Return Entertainmentin kanssa laajentaaksemme pelitarjontaamme ja tavoittaaksemme täysin uusia yleisöjä.”

Return Entertainment pyrkii uudistamaan televisiopelaamisen maailmaa ja tarjoaa laajalle yleisölle ainutlaatuista viihdettä, joka on helposti kaikkien saatavilla älytelevisioiden kautta. Rivals Arena tuo pilvipelaamisen uudelle tasolle innovatiivisella teknologiallaan ja elokuvallisella pelikokemuksellaan.

Lue lisää LinkedIn:stä:
https://www.linkedin.com/pulse/return-entertainment-teams-up-samsung-transform-tv-0vsmf/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu