SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Saadex: Perpetual Storm” tuo strategisen tornipuolustuksen uudelle tasolle

Turkulainen Lundis on ilmoittanut uudesta pelistään “Saadex: Perpetual Storm”, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hallita Saadex puolustusterminaalia strategisessa tornipuolustuspelissä. Pelaajien tehtävänä on rakentaa, siirtää ja päivittää puolustusmekanismejaan torjumaan jatkuvia vihollisaaltoja.

Pelissä vaaditaan taktista näppäryyttä taistelun kulun uudelleenmuokkaamiseksi ja sijoittumiseksi tulostaulukon kärkeen. Vihollisten liikkeet simuloidaan yhdistämällä fluidimekaniikkaa ja perinteistä reitinhakua, mikä tuo peliin ainutlaatuisen elementin. Vihollisten pesäkkeet korruptoivat pelilaudan asteittain ja korruptoituneista ruuduista ilmestyy vihollisia jokaisella aallolla.

Pelaajien on tasapainoteltava vaikeusastetta säätämällä saastumisen kasvua vähentääkseen vihollisten määrää tai antamalla sen kasvaa tavoitellen korkeampia pisteitä. Strategisia aseita käyttämällä pelaajat voivat ostaa kuudesta uniikista älykkäästä tornista, joilla kaikilla on omat mekaniikkansa, kuten laserit, droonikantajat ja mustat aukot. Tornit voi siirtää kriittisellä hetkellä pelastamaan ytimet tai siirtää ne pois vaarasta, kun korruptiota ei saada hallintaan.

Voimakkaita uudelleenladattavia beaconeita voi käyttää tornien tehostamiseen ja vihollisvirran häiritsemiseen. Kaikki on päivitettävissä: tornien tuhoamalla kertyneillä kokemuspisteillä voi ostaa päivityksiä, jotka lisäävät taistelutilastoja tai antavat täysin uusia kykyjä. Kun torni on päivitetty maksimiinsa, sen kokemus voidaan nollata ja siirtää tehosteet toisiin torneihin. Voimaa kertyy aaltojen läpäisemisestä, ja sitä voi käyttää tornien hankintaan, ydinten päivittämiseen tai jopa vihollisten pesäkkeiden vahvistamiseen maksimoidakseen pisteet.

Lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2256690/Saadex_Perpetual_Storm/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu