SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Sega ja Rovio laajentavat Sonic-brändiä pelillä “Sonic Rumble”

Sega ja Rovio ovat vahvistaneet ensimmäisen yhteisen mobiilipelin, Sonic Rumble, joka aloittaa suljetun betansa 24. toukokuuta. Pelin julkistus seuraa vain yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun Sega osti Rovion 706 miljoonan euron kaupalla vahvistaakseen mobiiliosaamistaan.

Sonic Rumble tuo klassiset Sonic-hahmot osaksi suosittua battle royale -genreä uudella visuaalisella tyylillä, jossa hahmot esitetään lelufiguureina. Sonic, Shadow, Tails, Knuckles, Amy, Silver ja Dr. Eggman saavat kaikki pienoismallinsa, mikä korostaa pelin lelumaista estetiikkaa. Pelaajat voivat myös mukauttaa hahmoja erilaisilla asusteilla ja koristeilla.

Pelin 32 pelaajan battle royale -otteluissa tavoitteena on kerätä mahdollisimman monta rengasta ja päihittää muut leluhahmot. Ensimmäinen mahdollisuus kokeilla peliä tulee suljetussa betassa, joka kestää 24.–26. toukokuuta.

Vaikka Sonic Rumblea kehittää pääasiassa Sega, Rovio on vahvasti mukana projektissa. Pelin on tarkoitus julkaista laajemmin talvella 2024. Samalla Sonic Rumble avaa tien Sonic-brändin laajentumiselle entistä laajempaan mobiilipelikenttään.

Samaan aikaan Paramount Picturesin Sonic the Hedgehog 3 -elokuva on suunniteltu julkaistavaksi 20. joulukuuta. Lisäksi Rovion Angry Birds ja Sonic yhdistivät voimansa maaliskuussa viikon mittaisessa erikoistapahtumassa, joka toi pelisarjat yhteen useissa yhteistyöprojekteissa.

Lue lisää osoitteesta PocketGamer.biz:
https://www.pocketgamer.biz/news/83960/rovio-x-sega-is-real-as-sonic-rumble-enters-closed-beta-may-24th/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu