SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Sektori” yhdistää nopeatempoisen toiminnan ja teknomusiikin

Tamperelainen Kimmo Lahtinen on ilmoittanut kaksitattiammuntapelinsä, “Sektori”, julkaisuvuodeksi 2024. Kimmo on työskennellyt projektissa yhdessä veljensä kanssa, joka vastaa pelin soundtrackista. Sektorin keskeinen idea on tarjota pelaajille intensiivistä ja nopeatempoista toimintaa, jossa jokainen pelikerta tarjoaa uudenlaisen kokemuksen. Pelissä yhdistyvät rogue-lite-elementit, voimakkaat visuaalit ja kovaa potkiva teknomusiikki.

Kimmo kertoo, että Sektorin suunnittelussa painotettiin pelitaitoa ja sen jatkuvaa haastamista. Pelin hyökkäysaaltoja, tasoja ja pomoja yhdistellään ja satunnaistetaan tavalla, joka takaa, että jokainen pelikerta on erilainen. Pelin visuaalinen ilme ammentaa inspiraationsa teknomusiikista, ja se on suunniteltu nopeatempoiseksi, yksityiskohtaiseksi ja värikylläiseksi.

Erityisenä huomiona Kimmo mainitsee, että Sektori on suunniteltu kunnioittamaan pelaajan aikaa. Pelissä ei ole rajoitettuja ominaisuuksia, ja taitavat pelaajat voivat läpäistä pelin ensimmäisellä yrityksellään, vaikka se onkin epätodennäköistä. Pelin tavoitteena on tarjota haastavia kokemuksia ja hauskuutta jokaisella pelikerralla.

Lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2105620/Sektori/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu