SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Shifter” – uniikki roguelite-peli, jossa taistellaan painovoimaa vastaan

Ilta Games on julkistanut “Shifter”-nimisen roguelite-videopelin, jota on työstetty kolmen vuoden ajan. Pelissä pelaajat voivat muuttaa painovoiman suuntaa, taistella erilaisia vihollisia vastaan ja tutkia satunnaisesti generoituvaa unimaailmaa. Pelissä on myös ainutlaatuisia pomo-otteluita, aseita, taitoja ja paljon muuta.

Pelin teemana on, että pelaajan uni on hakkeroitu mikrosirun avulla, ja tehtävänä on herätä unesta. Shifter sisältää monipuolisen asearsenaalin, joka vaihtelee miekoista ja viikatteista haulikoihin. Pelaajat voivat päivittää hahmonsa ominaisuuksia ja käyttää erilaisia taitoja, kuten heittokoukkua ja painovoiman muuttamista, selviytyäkseen haastavista tilanteista ja pomotaisteluista.

Jokainen pelikerta on erilainen, sillä peliympäristö generoituu satunnaisesti, mikä tekee jokaisesta pelisessiosta ainutlaatuisen. Pelin kehittäjä kertoo saaneensa inspiraatiota tunnetuista peleistä, kuten Risk of Rain 2, Dead Cells ja Dark Souls.

Shifter on saatavilla toivelistalle lisättäväksi, jos peli kiinnostaa. Pelissä jokainen pomo-ottelu hyödyntää pelin painovoimanmuutosmekaniikkaa ja pelaajien on löydettävä luovia tapoja käyttää tätä ominaisuutta voittaakseen haastavat pomotaistelut.

Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/1683390/Shifter/

Julkaisutraileri:
https://www.youtube.com/watch?v=Bq8OvuG5mno

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu