SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Showpainiteemainen lautapeli tukee lasten ja nuorten mielenterveystyötä

Mika Joensuun aloittama “Mestaruusottelu”-projekti on saanut tuulta alleen, keräten jo 2 435 euroa, ylittäen 2 000 euron tavoitteensa. Tämän projektin sydämessä on ainutlaatuinen showpainiteemainen lautapeli, joka on suunniteltu valmistuvaksi kesään 2024 mennessä. Kyseessä ei ole pelkkä viihdyttävä peli, vaan sen tuotot ohjataan Mieli ry:lle, tukien lasten ja nuorten mielenterveystyötä Suomessa.

Innovaatio on herättänyt laajaa kiinnostusta ja sen rahoittamiseen on mahdollista osallistua monin eri tavoin. Yritykset ja yhteisöt, jotka lahjoittavat vähintään 200 euroa, saavat vastineeksi logonsa esille pelin sääntövihkoon ja mainostauluihin pelitapahtumissa. Mukana on jo mm. Nightwish, Sonata Arctica ja Battle Beast. Yksityishenkilöt voivat osallistua lahjoittamalla 20 euroa, jolloin heidän nimensä ilmestyy pelin Hall of Fame -nimilistaan.

Projekti on jatkoa vuoden 2021 -projektille, joka osoitti, kuinka yhteisöllisyys ja pelaaminen voivat tukea tärkeää asiaa. Lisätietoja ja osallistumisohjeet löytyvät projektin Instagram-sivulta ja eri somekanavista hashtagilla . Projektin toteuttamisessa ovat mukana muun muassa Suomen showpainiliitto ry ja useita pelialan yrityksiä.

Lahjoita projektiin Suomen Mielenterveys ry:n sivuilla:
https://potti.mieli.fi/participant/mestaruusottelu

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu