SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Sidestep Storm” tuo hirmumyrskyn kaupungin kaduille uudessa juoksupelissä

Super Impactin julkaisema Sidestep Storm on mobiilipeli, joka kutsuu pelaajat juoksemaan hirmumyrskyn läpi kaupungin kaduilla. Pelissä yhdistyvät vauhdikas toiminta ja 3D-grafiikat. Pelaajien tulee väistellä esteitä, kilpailla ystävien tuloksia vastaan ja kerätä saavutuksia tässä loputtomassa juoksupelissä.

Sidestep Storm erottuu massasta tarjoamalla juoksupelin, joka on sijoitettu urbaaniin ympäristöön keskelle raivoavaa myrskyä. Pelin haasteet ovat yksinkertaisia mutta vaativia ja ne terävöittävät pelaajan refleksejä. Peli sisältää myös monipuolisia hahmoja ja skinivaihtoehtoja, joiden avulla pelaajat voivat mukauttaa pelikokemustaan.

Pelissä käytettävät tehosteet ja upgradet, kuten teleportterit ja rullaluistimet, tarjoavat uusia strategioita ja hauskoja seikkailuja jokaisella juoksukerralla. Sidestep Storm on ladattavissa offline-tilaan, mikä mahdollistaa pelin pelaamisen missä ja milloin tahansa ilman internet-yhteyttä.

Pelin perusteet ovat yksinkertaiset: juokse, hyppää, liu’u ja kiidä vältelläksesi autoja ja muita esteitä. Voit päivittää varusteesi, kuten sateenvarjoja, magneetteja, rullaluistimia, rantapalloja ja teleporttereita keräämilläsi kolikoilla, jotta pääsisit korkeampiin pisteisiin. Pelaajien on valittava päivityksensä viisaasti, jotta he voivat jatkaa juoksuaan ja pysyä myrskyn edellä.

Sidestep Storm on nyt saatavilla Play Storessa ja on tulossa iOS:lle ensi kuussa.

Sidestep Storm Play Storessa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.IdeaGamesStudio.ProjectBorgov

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu