SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Sledders” – Realistinen Moottorikelkkasimulaattori Hanki Gamesilta – Mitä Odottaa Early Accessissa

Hanki Gamesin uusi moottorikelkkoja simuloiva peli nimeltä “Sledders” saapuu Steamiin. Peli on aluksi Early Access -vaiheessa ja kehittäjät aikovat julkistaa sen täysversioon talvikaudelle 2024-2025. Peliä voi jo pelata sen pre-alpha versiossa, joka on vapaasti saatavilla kaikille kiinnostuneille. Tämän lisäksi yhteisö voi tukea projektia taloudellisesti ja saada pääsyn uusimpaan versioon viikkoa ennen muita pelaajia sekä eksklusiivista sisältöä.

Early Access -versio tarjoaa jo perusmekaniikat, kuten erilaisia kelkkoja, ympäristöjä ja karttoja, hahmon fysiikan, kustomointimahdollisuudet ja joitain tehtäviä jokaisella kartalla. Tulevissa päivityksissä on tarkoitus lisätä uusia karttoja, parantaa suorituskykyä ja tuoda lisää kustomointivaihtoehtoja sekä sisältöä peliin.

Hanki Games on kertonut, että pelin hinta tulee nousemaan Early Access -vaiheen aikana, kun uutta sisältöä ja ominaisuuksia lisätään. Yhteisö on kutsuttu osallistumaan pelin kehitysprosessiin antamalla avointa palautetta Discord-palvelimen kautta. Julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta peli on tulossa myyntiin Steam-palvelussa. Julkaisijana toimii Bonus Stage Publishing.

Sledders Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2486740/Sledders/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu