SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

SteamVR 2.0 julkaistu: mitä uutta on luvassa?

Valven 4 vuotta kehitteillä ollut virtuaalitodellisuusalusta SteamVR 2.0 on nyt julkaistu. Uuden version myötä SteamVR yhdistää yhä enemmän ominaisuuksia alkuperäisestä Steam-alustasta ja Steam Deckista. Päivityksen tavoitteena on tarjota yhtenäisempi käyttökokemus eri laitteiden välillä ja mahdollistaa uusien Steam-ominaisuuksien lisääminen nopeammin ja useammin tulevaisuudessa.

Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa päivitetty näppäimistö, joka tukee nyt kaksikursorista kirjoitusta, uusia kieliä, emojeja ja teemoja. Steam Chat ja Voice Chat on myös integroitu SteamVR:ään. Kauppa on uudistettu siten, että uudet ja suositut VR-pelit näkyvät etusivulla selkeämmin. Lisäksi käyttäjät saavat nyt helpommin käyttöönsä Steam-ilmoitukset.

Jos haluat nähdä uusimmat SteamVR-ominaisuudet, varmista, että Steam-asiakasohjelmisto on päivitetty. Ohjelmiston päivityksen voi tehdä menemällä kohtaan: Steam > Check For Client Updates.

Päivitys tuo mukanaan myös lukuisia muita muutoksia, kuten korjauksia ja parannuksia. Esimerkiksi SteamVR:n käynnistyksessä havaittuja ongelmia Linux-pohjaisissa järjestelmissä on korjattu. Lisäksi ohjaimiin on tehty tarkennuksia ja käyttöliittymää on hiottu monin tavoin.

Lue lisää Steamin sivuilta:
https://store.steampowered.com/news/app/250820/view/3739736044830869589

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu