SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Suomen peliala loisti Los Angelesissa: yli 20 studiota esittelyssä

Los Angelesin Suomen pääkonsulaatti isännöi merkittävää suomalaisten pelistudioiden esittelytapahtumaa viime kuussa, keräten yhteen yli 20 suomalaista pelialan yritystä. Tapahtuma järjestettiin Suomen Los Angelesin pääkonsulin, Okko-Pekka Salmimiehen, residenssissä, missä suomalaiset pelinkehittäjät saivat tilaisuuden esitellä tuotteitaan ja pelejään amerikkalaisille sijoittajille sekä alalla toimiville kollegoille. Tärkeänä vieraana tapahtumassa oli myös Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Ville Tavio, mikä korosti tapahtuman merkitystä ja Suomen panostusta pelialaan.

Tämä oli toinen kerta, kun Los Angelesin Suomen pääkonsulaatti ja sen kaupallinen neuvos Zsuzsa James järjestivät peliteemaisen showcase-tapahtuman, mikä vahvistaa Suomen asemaa innovatiivisten pelien kehittäjänä kansainvälisillä markkinoilla. Tapahtumaan osallistuneet yritykset, kuten Rovio Entertainment Corporation, Remedy Entertainment Plc, ja monet muut, esittelivät laajan kirjon pelejä ja teknologisia ratkaisuja, joilla on potentiaalia mullistaa alaa.

Tapahtuman mahdollistivat myös monet suomalaiset elintarvikeyritykset, kuten Goodio ja Kouvolan Lakritsi Oy, jotka tarjosivat maistiaisia suomalaisesta ruokakulttuurista, sekä Tornion Panimo ja The Long Drink Company, jotka esittelivät kotimaista juomatuotantoa. Tämä korostaa suomalaisten pelistudioiden ja muiden yritysten välistä yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.

Tapahtumasta kuvatun videon tuotti Christøpher Mølina/Auburn Sky Imaging, antaen visuaalisen näkökulman tapahtuman energisestä ja innovatiivisesta ilmapiiristä. Tapahtuma ei ainoastaan vahvistanut Suomen asemaa pelialan edelläkävijänä, vaan myös loi arvokkaita yhteyksiä ja mahdollisuuksia suomalaisyrityksille kansainvälisesti.

Lue lisää LinkedIn:stä:
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7183525859511742464/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu