SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Supercell julkaisee uuden “Squad Busters” -pelin: sekoitus strategiaa ja toimintaa

Supercellin uusi peli, Squad Busters, tarjoaa peliviihdettä, jossa yhdistyvät yrityksen aiempien hittipelien hahmot ja elementit. Pelissä pelaajat kasvattavat omaa joukkuettaan ja kohtaavat kymmenen pelaajan otteluissa, joissa tavoitteena on kerätä ja säilyttää jalokiviä. Pelissä voi nähdä hahmoja suosituista peleistä kuten Clash of Clans, Brawl Stars ja Boom Beach.

Squad Bustersissa on yli 25 kehitettävää hahmoa, joiden kyvyt ja ulkonäkö kehittyvät pelin edetessä. Pelaajat voivat myös yhdistellä erilaisia hahmoja luodakseen voimakkaita joukkueita.

Pelimekaniikkaan lisätään vaihtelua lukuisilla modifikaattoreilla, jotka tuovat uusia strategioita ja yllätyksiä jokaiseen peliin. Esimerkiksi pelaajat voivat jahtaa Saalisgoblinia tai räjäyttää Piñatoja, mikä tekee jokaisesta ottelusta ennustamattoman.

Squad Busters yhdistää toiminnan ja strategian tavalla, jossa pelaajien on nopeasti mukauduttava muuttuviin pelitilanteisiin. Erilaiset maailmat ja kartat tarjoavat jatkuvasti uusia ympäristöjä ja haasteita. Pelaajat voivat kohdata sekä tuttuja hahmoja että uusia vihollisia.

Peli tarjoaa myös mahdollisuuden pelata ystävien ja perheen kanssa, luoden kilpailullisia ja yhteisöllisiä hetkiä. Moninpelitila kannustaa pelaajia haastamaan toisensa ja löytämään parhaan tavan voittoon.

Squad Busters Play Storessa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.squad

Squad Busters App Storessa:
https://apps.apple.com/fi/app/squad-busters/id1668983788

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu