SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Supercellin perustaja, Ilkka Paananen, tuo pelialan osaamista Legon hallitukseen

Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen on valittu tanskalaisen leluyhtiön Legon hallitukseen. Legon hallitus kertoo, että Paananen on aloittanut tehtävässään 26. huhtikuuta 2024 yhdessä Googlen YouTube-studion tuotejohtajan Ebi Atawodin kanssa, joka on myös uusi hallituksen jäsen.

Paananen on ilmaissut innostuksensa uudesta roolistaan ja mahdollisuuksista, joita se tarjoaa. Hän toivoo oppivansa lisää Legolta, jonka tuotteet ovat laajalti arvostettuja ja rakastettuja maailmanlaajuisesti. Hänen tavoitteensa on kehittää Supercelliä vastaavanlaiseksi ikoniseksi brändiksi.

Lego, joka on perustettu vuonna 1932, on laajalti tunnettu innovatiivisista rakennuspalikoistaan, ja yhtiö myy tuotteitaan yli 120 maassa. Legon hallituksen puheenjohtaja Thomas Kirk Kristiansen toivottaa Paanasen ja Atawodin tervetulleiksi hallitukseen ja korostaa heidän tuovan mukanaan arvokasta osaamista digitaalisista teknologioista ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, jotka ovat tärkeitä yhtiön tulevaisuuden strategian kannalta.

Ilkka Paananen on tunnettu myös kokeneena sijoittajana ja mentorina startup-ekosysteemissä sekä useiden sosiaalisen vaikutuksen organisaatioiden perustajana ja tukijana.

Lue lisää Legon sivuilta:
https://www.lego.com/en-pl/aboutus/lego-group/management/board-of-directors/Ilkka-Paananen

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu