SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Supermoves” tuo uuden ulottuvuuden parkour-peleihin 2024

Tamperelainen Makea Games on ilmoittanut uudesta parkour-pohjaisesta videopelistä nimeltä “Supermoves”, joka julkaistaan vuonna 2024. Peli tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ensimmäisen ja kolmannen persoonan parkour-mekaniikkaa ja sisältää monipuolisia pelimuotoja, mukaan lukien jopa 40 pelaajan verkkokilpailut ja yksinpelattavan uramoodin. Pelin erityispiirteenä on sen Makea Editor, jonka avulla pelaajat voivat luoda ja jakaa omia tasojaan.

“Supermoves” keskittyy dynaamiseen liikkuvuuteen, jossa pelaajat voivat suorittaa erilaisia akrobaattisia temppuja kuten wallrunin, kongin ja voltit. Pelissä on useita haasteellisia tiloja, kuten Rising Tide ja Bomb Tag, sekä nostalgisia pelimuotoja kuten Obstacle Course ja Loot mode.

Pelin moninpelitilassa pelaajat voivat kohdata toisensa jännittävissä kilpailuissa, jotka testaavat niin nopeutta kuin taitavuutta. Yksinpelissä pelaajat voivat kehittyä ja edetä urallaan parkourin maailmassa, kohdaten haasteita erilaisissa ympäristöissä kuten koulun kuntosalilla ja kattojen yllä.

Supermoves erottuu erityisesti sen monipuolisten luomistyökalujen ansiosta. Makea Editor mahdollistaa oman sisällön luomisen, pelattavien tasojen muokkaamisen ja jakamisen sekä yksin että ystävien kanssa, verkossa tai offline-tilassa. Tämä avaa ovet loputtomille mahdollisuuksille oman pelikokemuksen personointiin ja uusien, innovatiivisten pelitilojen kehittämiseen.

Supermoves Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1959580/Supermoves/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu