SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Taistele muinaisjumalia vastaan pelissä “Redgar: The Space Viking”

Helsinkiläisen Kamara Creationsin kehittämä “Redgar: The Space Viking” yhdistää keskiaikaisen pimeyden ja tieteiskuvitelmat yllättävällä tavalla, tarjoillen pelaajille räiskintää ylänäkymässä. Pelaajat astuvat rohkean ja huimapäisen avaruusviikinkin saappaisiin taistellakseen Stratos X:n pahaa hallintoa vastaan, joka pyrkii valloittamaan maailman muinaisten jumalten avulla.

“Redgar: The Space Viking” heittää pelaajat mystisen kiven tuoman teknologian keskelle. Kivi on peräisin tuntemattomasta lähteestä. Pelaajien tehtävänä on suojella Redgarin perhettä ja paljastaa uuden vanhan maailman salaisuudet. Peli sisältää runsaasti yksityiskohtia sisältäviä karttoja ja tarjoaa adrenaliinintäyteisiä hetkiä, kun pelaajat muuttavat vihollisensa soseeksi käyttäen monenlaisia tehokkaita aseita.

Pelissä on monipuolisia piirteitä, kuten mahdollisuus valita hiiviskelylähestymistapa ja eliminoida viholliset huomaamatta tai räiskyttää aseita säästelemättä. Pelin kuvamaailma on käsintehty ja tasoja on useita tutkittavana. Lisäksi mukana on erilaisia erikoisvarusteita, kuten energiakilpi, joka auttaa kääntämään taistelun kulun pelaajan eduksi. Pelikokemusta täydentää alkuperäinen, sähköistävä ääniraita.

Saatavilla nyt Steamista:
https://store.steampowered.com/app/1900890/Redgar_The_Space_Viking/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu