SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Technocide” haastaa pelaajat strategiseen ajatteluun ja nopeisiin reaktioihin

Tamperelaisen Dextrous Gamesin “Technocide” vie pelaajat tieteiskatastrofin keskelle, jossa Tekoälyllinen Tieteellisen Löydön Äly (Artificial Scientific Discovery Intelligence) on karannut käsistä. Se on ottanut hallintaansa massiivisen laitoksen, rakentanut itselleen raketteja ja lähtenyt avaruuteen. Nyt se ryöstää lähellä olevia ihmisyhdyskuntia drone-laumoillaan resursseja varten, ilmeisesti tarkoituksenaan edistää tiedettä ennenäkemättömällä nopeudella. Pelaajien tehtävänä on pysäyttää uhka ennen kuin ihmiskunnan sivilisaatio on raunioina.

Technocide on uusi lisäys shoot ’em up -räiskintäpelien genreen, jossa pelaajan aseet ja kyvyt ovat etusijalla. Peli haastaa pelaajat estämään vihollisia pääsemästä ohitse ja saavuttamasta emoalusta. Nopea taktinen ajattelu on välttämätöntä, kun pelaajat punnitsevat aseidensa vahvuuksia ja heikkouksia vihollisia ja niiden sijoittelua vastaan.

Technocide korostaa räiskintää, ei väistelyä. Pelaajien on tuhottava vihollislaumoja ennen kuin nämä saavuttavat emoaluksen. Pelissä vahinko emoalukseen on pysyvää ja sen tuhoutuessa on aloitettava alusta. Korjausreissut jättävät pelaajan ilman ylimääräistä käteistä tai uutta varustusta, ja satunnaisgeneroidut kierroksen takaavat jatkuvasti uudenlaisen kokemuksen tasovalinnoista ja bonuksista vihollisyhdistelmiin, jotka harvoin toistuvat samanlaisina.

Pelaajat voivat hallita laajaa ase- ja gadget-valikoimaa, toimien kuin lentävä linkkuveitsi, valiten oikean työkalun tilanteeseen. Monet ratkaisut ovat mahdollisia mihin tahansa tilanteeseen, ja pelaajan on päätettävä, miten rajalliset resurssit kussakin tasossa käytetään.

Peli tarjoaa mahdollisuuden ylilyönteihin, joissa viholliset räjähtävät kuoliaaksi aiheuttaen vaarallista sirpaleita, jotka voivat tuhota lisää vihollisia. Tyylipisteitä kertyy tappoketjuista.

Technocide tukee kahden pelaajan paikallista yhteistyöpeliä ohjaimilla ja näppäimistöllä, mahdollistaen jopa saman näppäimistön jakamisen.

Technocide Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2543560/Technocide/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu