SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tee valintasi: Raha vai kunnioitus? “ALL IN THE GAME: Crime Strategy”

Helsinkiläisen Strangelet Gamesin ALL IN THE GAME: Crime Strategy tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa rikollisen imperiumin rakentamisen maailmaan. Pelin keskiössä on strategia ja johtamistaitojen hyödyntäminen, kun pelaaja aloittaa matkansa pienen rikollisjoukon johtajana pyrkien kaupungin alamaailman huipulle. Pelin tavoitteena on laajentaa valtaasi, rikastua laittomilla keinoilla ja pestä rahasi sijoittamalla ne (vähemmän) laillisiin liiketoimiin.

Pelaajien on varauduttava kilpailevien jengien haasteisiin, sillä kilpailu kaduilla on kovaa. Voit lähettää gangsterisi näyttämään kilpailijoille kaapin paikan, ryöstämällä heidät tai polttamalla heidän rakennuksensa. Pelissä on kolmea tyyppiä olevia rikollisia: raaka voima sotilaiden muodossa, rahankäsittelytaitoiset Välikädet ja teknisesti taitavat Asiantuntijat, jotka kaikki ovat rekrytoitavissa edistämään omia tarkoituksiasi.

Strateginen elementti korostuu, kun pelaajat voivat valita lähestymistapansa rikolliseen uraansa: haluatko hallita kaupungin katujen alamaailmaa vai toimitko mieluummin varjoissa? Tavoitteletko rahaa vai kunnioitusta? Teetkö yhteistyötä viranomaisten kanssa vai asetutko heitä vastaan? Valintasi vaikuttavat pelin kulkuun ja lopputulokseen.

Pelin ominaisuuksiin kuuluu myös jengisodankäynti, jossa voit kohdata muita pelaajia. Valtaa kulmat ja perusta niille oma rikollisverkostosi, joka tuottaa suojelurahaa. Laajenna toimintaasi investoimalla ryöstöistä ja huumekaupasta saatuja varoja rakennuksiin, jotka voit muuntaa huumelabroiksi, salakuljetusrenkaiksi ja muiksi rikollisiksi yrityksiksi. Ja kun on aika pestä likainen raha, investoinnit laillisiin liiketoimiin auttavat harhauttamaan viranomaisia.

ALL IN THE GAME sisältää myös salamannopean moninpelin, joka mahdollistaa pelin pelaamisen verkossa tai paikallisesti jopa kahdeksan pelaajan kesken. Voit viettää rentoa aikaa ystäviesi kanssa tai käyttää vuoroajastinta varmistaaksesi, että pelin kulku pysyy katkeamattomana.

Tue peliä lisäämällä se toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2346780/ALL_IN_THE_GAME_Crime_Strategy/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu