SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“The Infernal Masquerade” yhdistää gothic horrorin ja miinaharavan PS2-Inspiraatiolla

“The Infernal Masquerade” yhdistää goottihorrorin ja klassisen miinaharavan. Peli on ottanut inspiraatiota PlayStation 2:n aikakauden peleistä ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden päästä vampyyrinmetsästäjän rooliin. Pelissä liikutaan vuodesta 1868 aina nykypäivään eri aikakausina ja paikoissa, kuten viktoriaanisessa Lontoossa, 1920-luvun Japanissa ja nykypäivän Pariisissa.

Pelin juoni alkaa vuonna 1868, kun pelaaja lähtee purjehtimaan kohti Lontoota etsimään vampyyrejä, jotka ovat piiloutuneet naamiaisjuhlaa viettävien ihmisten joukkoon. Aseenaan pelaajalla on aurinkovalossa kasvaneita ruusuja, joilla hän voi merkitä epäillyt vampyyrit. Ruusujen energia tuhoaa lopulta vampyyrit tuhkaksi. Pelaajaa auttavat pelissä ihmiset, jotka ovat liian peloissaan paljastaakseen suoraan, kuka heidän läheisyydessään on vampyyri, mutta antavat vihjeitä siitä.

Peli sisältää siis miinaharasvasta tuttuja elementtejä, mutta lisää niihin omia ainutlaatuisia piirteitään, kuten “piilotetut kuolleet”, jotka antavat lisävihjeitä vampyyrien sijainnista. Tämä tekee pelistä enemmän taitopohjaisen, sillä pelaajan on osattava tulkita näitä vihjeitä menestyäkseen vampyyrien metsästyksessä.

The Infernal Masquerade:n Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2219280/The_Infernal_Masquerade/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu