SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“The Riflemen” ampuu tiensä pelimarkkinoille

Normogames ja Bonus Stage Publishing ilmoittivat uuden ensimmäisen persoonan ammuntapelinsä “The Riflemen” julkaisusta. Pelissä yhdistyvät klassiset toisen maailmansodan aikaiset kiväärit, vauhdikas pelimekaniikka ja runsaasti erilaisia pelimuotoja. Pelissä kohtaavat kaksi viiden pelaajan joukkuetta monissa ainutlaatuisissa areenoissa.

Pelin tempo on nopea, ja taistelut ovat täynnä toimintaa. Kaikki pelaajat aloittavat lukittavan kiväärin kanssa, jota ei tarvitse ladata. Räätälöintimahdollisuudet ovat laajat: pelaajat voivat muokata aseitaan ja hahmojaan haluamallaan tavalla.

Pelissä on jotain kaikille, sillä se tarjoaa kaksi pelitilaa ja neljä erilaista pelityyppiä. Voit valita tutuista pelimuodoista kuten joukkueiden välisestä kuolemantanssista tai hallintapelitilasta ja vaikuttaa pelin kulkuun valitsemalla haluamasi pelityypin. “Barebones”-tilassa voit poistaa varustepudotukset käytöstä ja keskittyä vain kiväärien käyttöön, tai tehdä pelistä entistä kilpailullisemman “Hardcore”-tilassa, jossa jokainen osuma on kohtalokas.

Pelin aseet ja varusteet lisäävät oman mausteensa. Ei automaattiaseita, vain raakaa toimintaa. Pään osumat tappavat yhdellä laukauksella, ja varustepudotukset voivat tuoda sinulle haulikon, tarkkuuskiväärin, sinkoaseen tai jopa katanan.

DLC mahdollistaa hahmosi kehittämisen aina sataan tasoon saakka. Lukitse uusia nahkoja aseillesi ja hahmollesi ja tee itsestäsi tunnistettava. Aseita voi myös räätälöidä, ja voit valita erilaisista puu- ja metallinahoista ja yhdistellä niitä mielensä mukaan.

“The Riflemen” on nyt saatavilla ja sitä voi pelata ilmaiseksi.

The Riflemen Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2022330/The_Riflemen/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu