SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“The Tribe Must Survive”: kivikautista Lovecraft-selviytymistä

Suomalaisen Saksassa perustama Walking Tree Games on julkaissut Steam Next Fest -demon pelistään “The Tribe Must Survive”. Pelissä pelaajat sukeltavat synkkään, Lovecraftilaiseen kivikauteen, missä heidän tehtävänään on kehittää ja suojella heimoaan ympäröiviltä pimeyden voimilta. Jokainen heimon jäsen on yksilö omilla persoonallisuuksillaan ja tahtotiloillaan, mikä tuo peliin omat haasteensa, sillä heimon jäsenet toimivat usein omien halujensa mukaan. Pelaaja voi kuitenkin vaikuttaa heimon toimintaan erilaisten rituaalien, rakennusten, päivitysten ja vaikeiden päätösten kautta, mikä mahdollistaa heimon ohjaamisen haluttuun suuntaan.

Heimon johtajana pelaajan on hallittava resurssien keräämistä, rakentamista, teknologian kehittämistä ja heimon sisäisiä dynamiikoita selviytyäkseen yön tuomista vaaroista. Peli asettaa pelaajan vastuuseen heimon suojelemisesta niin sisäisiltä konflikteilta kuin ulkoisilta uhkilta, mukaan lukien näkymättömät kauhut, jotka vaanivat pimeydessä.

Pelaajien on tehtävä vaikeita päätöksiä, kuten riskeerataanko parhaita työntekijöitä mahdollisesti kohtalokkailla matkoilla vai keskitytäänkö resurssien käyttöön tutkimiseen tai hyödyntämiseen. Pelaajan on tasapainoteltava nykyisten tarpeiden ja tulevaisuuden vaatimusten välillä varmistaakseen heimon selviytymisen.

“The Tribe Must Survive” tarjoaa pelaajille monia haasteita ja päätöksiä, eikä selviytymiselle ole yhtä ainoaa tapaa. Jokainen heimo tuo pelaajalle erilaisia etuja ja ongelmia ratkaistavaksi, mikä tekee pelistä haastavan. Jokainen epäonnistuminen on kuitenkin askel lähemmäksi seuraavaa onnistumista, rohkaisten pelaajia jatkamaan heimon tarinaa ja selviytymistaistelua.

The Tribe Must Surviven demo on nyt saatavilla Steamista:
https://store.steampowered.com/app/1729940/The_Tribe_Must_Survive/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu