SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Timber!” luo seikkailun dementian ja tragedian maailmassa

Indie-peli “Timber!” on nyt Steamissa ennakkojulkaisuna, jota on mahdollista testata. Pelissä yhdistyvät dementiaa käsittelevä vakava teema ja tragikoominen tarinankerronta. 2D point-and-click -seikkailupelissä pelaajat pääsevät tutustumaan emotionaaliseen matkaan, joka kuljettaa läpi erilaisten tunnetilojen.

Pelikehittäjä Studio MoshBiT Surfers on pieni tiimi, joka työstää peliä vapaa-ajallaan. He ovat avanneet pelin varhaisen version yleisön testattavaksi, kerätäkseen palautetta ja löytääkseen mahdolliset ohjelmointivirheet. Kehittäjien mukaan varhaisen version tavoitteena on esitellä pelimekaniikkoja ja tarjota esimakua tulevasta kokonaisuudesta.

“Pelissä on tällä hetkellä mahdollisuus tutkia Hazel Nuttyn kesämökkiä, interaktoida hahmojen kanssa, ratkaista pulmia ja yhdistellä esineitä,” kertoo kehittäjätiimi. He suunnittelevat pelin täysversion sisältävän uusia mekaniikkoja, ystäviä, paikkoja ja tarinoita, sekä lisäävät peliin ainutlaatuisia elementtejä, kuten erikoisia perunoita. Pelin odotetaan valmistuvan joulukuussa 2024.

Varhaisen version pelaajat voivat antaa palautetta ja raportoida bugeista, jotka auttavat kehittäjiä pelin hiomisessa. Pelin hinta tulee muuttumaan täysversion julkaisun yhteydessä. Pelin varhainen versio on tällä hetkellä saatavilla ilmaiseksi, ja se sisältää ensimmäisen jakson kokemuksia ja seikkailuja.

“Timber!” tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa tarinaan, jossa jokainen valinta ja tehtävä vie heitä lähemmäksi pelin sydäntäsärkevää mutta toisaalta kiehtovaa juonta. Pelin omaperäisyys ja ainutlaatuinen lähestymistapa vakaviin teemoihin tekevät siitä mielenkiintoisen lisäyksen indie-pelien kenttään.

Pelaa ennakkojulkaisua ja lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2731400/Timber/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu