SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Towers & Powers” – Uusi VR-peli tarjoaa jumalallisen kokemuksen

“Towers & Powers” on uusi virtuaalitodellisuuspeli, joka julkistettiin Steamin Next Festissä. Se on saatavilla yksinomaan Oculus Quest ja Oculus Rift -laitteille. Pelissä pääset kokemaan, miltä tuntuu olla jumala omassa myyttisessä maailmassaan. Tehtävänäsi on johtaa ja suojella asukkaitasi erilaisilta uhkilta, kuten mystisiltä hirviöiltä ja luonnonkatastrofeilta, kaikki tämä ilman, että voit puuttua asioihin suoraan.

Peli sijoittuu antiikin maisemiin, jotka ovat täynnä kauniita rakennuksia ja myyttisiä olentoja. Näissä idyllisissä ympäristöissä sinun on kuitenkin taisteltava saadaksesi asukkaidesi saaret pysymään pinnalla. Voit koota joukkueita talonpojista, papeista, sotureista ja velhoista, sekä päättää, minkälaisia rakennuksia he tarvitsevat selvitäkseen. Omia voimiasi käyttäen voit puolustaa liittolaisiasi ja asettaa ansoja vihollisillesi.

“Towers & Powers” on tornipuolustuspeli, jota voit pelata joko seisovassa tai istuvassa asennossa. Pelissä on mahdollista tarkastella taistelukenttää monesta eri näkökulmasta ja rakentaa torneja, jotka yhdistävät erityyppisiä yksiköitä. Lisäksi voit kerätä manaa ja luoda loitsuja omilla käsilläsi. Pelissä on myös mahdollisuus rakentaa barrikadeja vihollisten tielle.

“Towers & Powers” demo on pelattavissa nyt Oculus Quest ja Oculus Rift -laitteilla.

Towers & Powers Steam-sivu:
https://store.steampowered.com/app/2501980/Towers__Powers/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu