SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Towers and Powers” antaa pelaajien käyttää jumalallisia voimia virtuaalitodellisuudessa

Helsinkiläisen JetDogsin kehittämä virtuaalitodellisuuspeli “Towers and Powers” on julkaistu Steamissa ja PlayStation VR2:lle. Pelissä pelaaja pääsee kokemaan jumalten voimat strategisen tornipuolustuspelin muodossa. Tehtävänä on suojella asukkaita ja saaria kaaoksen voimilta. Pelaajan tulee organisoida puolustusta ja käyttää jumalallisia voimiaan vihollisia vastaan, rakentaa puolustustorneja ja hallita taistelukenttiä.

“Towers and Powers” sijoittuu muinaiseen maailmaan, jossa pelaajat kohtaavat sekä myyttisiä olentoja että vihollisia. Pelin strateginen luonne vaatii pelaajilta taitoa ja nokkeluutta, sillä heidän on rakennettava ja ohjattava puolustustiimejä – talonpoikia, pappeja, sotureita ja taikureita – sekä hyödynnettävä jumalallisia voimiaan vihollisten torjumiseen ja liittolaisten tukemiseen. Pelaajat keräävät manaa ja loitsivat taikoja, ja he voivat myös rakentaa barrikadeja vihollisten pidättämiseksi.

“Towers and Powers” tarjoaa erilaisia peliominaisuuksia, kuten mahdollisuuden pelata istuen tai seisten, ja se hyödyntää PS VR2:n ominaisuuksia täysimittaisesti. Pelaajat voivat kerätä manaa ja suorittaa taikoja omalla kädellään, sekä rakentaa esteitä vihollisten pidättämiseksi. Pelin julkaisija on suomalainen Mekiwi ja se on saatavilla PlayStation 5 -alustalle ja PC:lle Steamin kautta.

Pelissä on huomioitu myös VR-pelaamisen erityispiirteet, kuten liikuntatilan vaatimukset ja mahdollisuus aiheuttaa liikepahoinvointia joillekin pelaajille. PlayStation VR2 vaaditaan PS5-version pelaamiseen.

Towers and Powers PlayStation Storessa:
https://store.playstation.com/en-us/product/UP5099-PPSA16881_00-TOWERS1024POWERS

Towers and Powers Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2501980/Towers_and_Powers/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu