SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tribo Gamesin onnistunut sijoituskierros

Tribo Games, pelialan konkarijoukko, on ilmoittanut onnistuneesta sijoituskierroksesta ja strategisesta yhteistyöstä Merit Circle -yrityksen kanssa. Merit Circle on tunnettu Web3-pelialan toimija ja voima Beam-nimisen, pelaamiseen keskittyneen lohkoketju-alustan takana. Yhteistyö mahdollistaa Tribo Gamesin ensimmäisen pelin, Rumble Arcaden, julkaisun Beam-alustalla.

Toimitusjohtaja Mika Kuusisto kertoo olevansa innoissaan yhteistyöstä Merit Circlen sekä muiden huippuluokan sijoittajien kanssa. ”Heidän asiantuntemuksensa ja resurssinsa mahdollistavat meille seuraavan sukupolven moninpelikokemuksen Rumble Arcadessa.”

Tribo Gamesin näkemyksen taakse on asettunut useita merkittäviä Web3-rahoitusrahastoja, mukaan lukien Merit Circle, 32-Bit Ventures, Avalanche Foundation ja LiquidX Ventures. Myös enkelisijoittajat kuten Sebastian Knutsson (Kingin perustaja), Gabby Dizon (YGG) ja Sebastien Borget (Sandbox) ovat antaneet tukensa. Erityisen huomionarvoista on, että myös olemassa olevat sijoittajat Play Ventures ja Sisu Game Ventures ovat osallistuneet tähän kierrokseen, mikä korostaa heidän uskoaan Tribo Gamesin visioon ja potentiaaliin.

Rumble Arcade on innovatiivinen PvP-tiimipeli, joka tarjoaa pelaajilleen elämyksellisen hahmokokoelman ja korkean panoksen turnauksia. Pelissä on panostettu saavutettavuuteen ja se on suunniteltu sekä mobiili- että PC-pelaajille. Rumble Arcaden virallinen julkaisu Beam-alustalla on suunniteltu vuodelle 2024, mutta innokkaat pelaajat voivat jo nyt kokeilla pelin alpha-versiota osoitteessa www.rumblearcade.io.

Tribo Games perustettiin vuonna 2022 ja se työllistää seitsemän kokenutta pelikehittäjää, jotka ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2015. He ovat tuoneet markkinoille ja ylläpitäneet genrejä määritteleviä pelisarjoja kuten Plants Vs. Zombies, Candy Crush, Angry Birds ja Nonstop Knight.

Lue lisää Mediumista:
https://medium.com/@Tribo_Games/tribo-games-secures-investment-and-partners-with-merit-circle-7be729eee174

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu