SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Trine 5: A Clockwork Conspiracy” – sankarikolmikko palaa seikkailuun

Suomalaisen pelistudio Frozenbyten luoma Trine-sarja jatkuu viidennellä osallaan: A Clockwork Conspiracy. Pelissä seurataan tuttujen sankariemme Amadeuksen, Zoyan ja Pontiuksen seikkailuja, kun he kohtaavat uusia, monimutkaisia haasteita. Peli julkaistiin 31. elokuuta ja sen julkaisijana toimii THQ Nordic.

Tämä uusi osa vie sankarikolmikon moniulotteiseen, kellokoneistojen hallitsemaan maailmaan. Pelissä on entistäkin enemmän toimintaa, kun kolmikko yrittää pysäyttää Kellokoneistoarmeijan ja palauttaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden maailmaan. Heidän taustatarinansa saavat uusia kerroksia, kun heidän maineensa, läheisensä ja jopa heidän taikavoimansa ovat vaakalaudalla.

Graafisesti peli on 2.5D-muodossa ja se on Trine-sarjan tähänastisista osista visuaalisesti monipuolisin. Peli tuo mukanaan myös uusia hahmoja, jotka rikastuttavat pelin maailmaa ja tarinankerrontaa. Kukin hahmo on omalla tavallaan unohtumaton, ja he tuovat uudenlaista syvyyttä sarjaan.

Pelin mekaniikkoja on päivitetty. Puzzlet mukautuvat nyt pelaajien määrään, tarjoten jokaiselle omantasoista haastetta. Online- ja paikallinen yhteistyöpeli mahdollistavat pelin läpäisemisen yksin tai yhdessä jopa kolmen ystävän kanssa.

Yksi merkittävä lisäys on taitotehtäväjärjestelmä, jonka kautta sankarit voivat kehittää kykyjään pelin edetessä. Tämä lisää pelin uudelleenpeluuarvoa ja tekee sankariemme seikkailuista entistä henkilökohtaisempia.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy on nyt saatavilla, ja se on sarjan tähän mennessä laajin osa. Uudet ja vanhat fanit voivat nyt sukeltaa tähän uuteen, kiehtovaan lukuun.

Saatavilla Steamissa hintaan 29,99 €:
https://store.steampowered.com/app/1436700/Trine_5_A_Clockwork_Conspiracy/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu