SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tulossa: “Choppa: Rescue Rivals” – pelastustehtävät ilmassa

Pelastustehtävät ilmassa kutsuvat pelaajia suonenjokilaisen Parta Gamesin uuteen videopeliin “Choppa: Rescue Rivals”, joka tuo kaaoksen ja kilpailun pelastushelikoptereiden maailmaan. Tässä pelissä 1-4 pelaajaa ohjaavat pelastushelikoptereita, joiden tehtävänä on pelastaa onnettomuuspaikkojen uhreja ja kuljettaa heidät turvaan ennen kilpailijoita. Pelin tapahtumat vievät pelaajat ympäri maailmaa: lumisilta vuorilta öljynporauslautan onnettomuuksiin, viidakkojen syvyyksiin ja aavikon hiekkaan.

Pelissä on monipuolinen tarinakampanja, jossa pelaajat pääsevät tutustumaan erilaisiin lentäjiin. Lisäksi peli tarjoaa sekä online- että paikallisen moninpelin neljälle pelaajalle. Pelaajat voivat osallistua nopeisiin online-otteluihin tai liittyä julkisiin auloihin. Pelissä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja, kuten mahdollisuus valita ja koristella oma helikopteri, sekä pilotin ulkonäön muokkaaminen.

Pelastustehtävissä pelaajien on toimittava nopeasti ja päättäväisesti, sillä maailmaa koettelevat lukuisat katastrofit ja ihmishenget ovat vaarassa. Hallitukset eivät kykene toimimaan, joten pelaajien harteille jää vastuu kansalaisten pelastamisesta. Tehtävä ei ole helppo, sillä kilpailevat pelastuslentäjät pyrkivät samaan tavoitteeseen.

“Choppa: Rescue Rivals” erottuu sekä kaaoksellaan että yksinkertaisilla ohjausmekaniikoillaan. Pelaaminen on helppo aloittaa, mutta mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja taitoa. Pelissä on monia eri tapoja pelata, mukaan lukien online-moninpeli ja yhteistyöpeli ystävien kanssa. Pelaajat voivat myös mukauttaa pelikokemustaan avaamalla uusia tasoja, moninpeliareenoja, helikoptereita, tarroja ja hahmoja.

Lisää peli toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1173100/Choppa_Rescue_Rivals/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu