SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tutki muurahaiskekoa ja taistele ötököitä vastaan pelissä “Ants Took My Eyeball”

Tamperelainen Bosmic Forge on julkaissut uuden pelin “Ants Took My Eyeball”, joka on 2D-toimintapelin ja rogueliten yhdistelmä. Pelissä pelaajat sukeltavat muuttuvaan muurahaiskeon sisälle, taistellen tiensä läpi hyönteisten ja muiden ötököiden, käyttäen monipuolista asearsenaalia. Tavoitteenasi on löytää varastettu silmäpallo ja taistella tiesi läpi vaarallisten pomojen ja esteiden.

“Ants Took My Eyeball” sisältää vauhdikkaan taistelumekaniikan, jossa pelaajat voivat käyttää sekä käsiasetta että lähitaisteluaseita vihollisten tuhoamiseen. Pelaajan liikkuvuus ja kyvyt ovat avainasemassa, sillä ne mahdollistavat vihollisten välttelyn ja strategisen asemoinnin taistelutilanteissa.

Tasot muodostuvat proseduraalisesti, mikä tarkoittaa että jokainen pelikerta tarjoaa uusia haasteita ja ympäristöjä tutkittavaksi. Tasot sisältävät erilaisia biomeja, jotka kuhisevat uniikkeja vihollisia ja ansaita. Loot-järjestelmä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kerätä aseita, laitteita ja koruja, jotka parantavat selviytymismahdollisuuksia. Pelaajat voivat myös päivittää varusteitaan ja kerätä arvokkaita esineitä taistelun tuoksinassa.

Peli tukee paikallista moninpeliä 1-4 pelaajalle, joko täydellä ohjaintuella tai näppäimistön ja hiiren yhdistelmällä. Steam Remote Play on myös tuettu, mahdollistaen yhteispelin etäältä. Pysyvä edistyminen on osa pelikokemusta, sillä pelaajat voivat käyttää keräämiään jalokiviä tukikohtansa päivittämiseen ja uusien edistysaskelten lukitsemiseen, mikä auttaa tulevissa juoksuissa.

Peli tarjoaa alennuksen julkaisun kunniaksi 3. toukokuuta asti, jolloin sen voi ostaa 10 prosentin alennuksella, hintaan 14,84 euroa.

Ants Took My Eyeball nyt saatavilla Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/1627890/Ants_Took_My_Eyeball/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu