SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tutustu rikollisimperiumin rakentamiseen “ALL IN THE GAME” -demossa

Helsinkiläisen Strangelet Gamesin kehittämä ALL IN THE GAME: Crime Strategy on avannut pelaajille mahdollisuuden kokeilla peliä demoversion muodossa Steamin kautta.

ALL IN THE GAME sijoittuu rikollisen toiminnan sydämeen, antaen pelaajille valtuudet luoda ja hallita omaa rikollisimperiumiaan. Aloittaen pienen rikollisryhmän johtajana pelaajan tavoitteena on kohota alamaailman huipulle. Peli yhdistää strategiset päätökset ja johtamistaidot, missä jokainen valinta vaikuttaa pelaajan edistymiseen ja lopulta koko imperiumin kohtaloon.

Peli haastaa pelaajat toimimaan joko yksin tai yhdessä toisten pelaajien kanssa. Voit käyttää gangstereitasi näyttämään voimaa ja pelottelemaan kilpailijoita tai keskittyä rahanpesuun ja laillisten liiketoimien peiteoperaatioihin. Peli tarjoaa kolmea eri tyyppistä rikollista: sotilaat, välikädet ja asiantuntijat, joita voi hyödyntää erilaisissa tehtävissä pelimaailmassa.

ALL IN THE GAME mahdollistaa monenlaiset strategiat rikollisuralla: voit valita dominoivasi kaupungin rikollismaailmaa avoimesti tai toimia enemmän kulissien takana. Peli antaa pelaajille vapauden päättää, pyrkivätkö he ansaitsemaan rahaa, kunnioitusta, vai molempia. Pelaajan valinnat määrittävät myös suhteen viranomaisiin – yhteistyöstä vastarintaan.

Moninpelivaihtoehto lisää jännitystä, salliessa jopa kahdeksan pelaajan osallistua samanaikaisesti, joko verkossa tai paikallisesti. Tämä tuo uuden ulottuvuuden pelikokemukseen, kun pelaajat voivat mitata taitojaan toisiaan vastaan reaaliajassa.

ALL IN THE GAME: Crime Strategy Demo on saatavilla aina kesäkuun 25. päivään asti, tarjoten esimakua pelin ominaisuuksista ja pelimekaniikasta.

Lataa demo Steamista ja lisää peli toivelistallesi:
https://store.steampowered.com/app/2346780/ALL_IN_THE_GAME_Crime_Strategy/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu