SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Undead Horde 2: Necropolis” – Nekromantiasta kertova peli saapuu mobiilille

Tamperelaisen 10tonsin “Undead Horde 2: Necropolis” on nyt saatavilla Android-laitteille. Pelissä pelaaja astuu nekromantian kuninkaan saappaisiin, jonka tarkoituksena on herättää kuolleita sotureita taistelemaan puolestaan. Pelaajan kotipaikka, Necropolis, on tuhottu ja tehtävänä on palauttaa sen entinen loisto.

Pelin keskeinen elementti on kuolleiden vihollisten muuttaminen omiksi sotureiksi. Nämä soturit liittyvät pelaajan armeijaan, joka vahvistuu jokaisen voiton myötä. Pelaajan tavoitteena on vallata takaisin maita ja vapauttaa undead-sieluja.

“Undead Horde 2: Necropolis” yhdistää toimintapelin piirteitä roolipelien, strategian ja hack’n’slash-tyylin kanssa. Pelissä pelaaja voi uudelleenrakentaa Necropolista, avata uusia kykyjä ja päivityksiä sekä löytää ja vapauttaa ainutlaatuisia undead-sotilaita. Pelaajan hahmo kehittyy pelin edetessä, mikä avaa uusia mahdollisuuksia ja voimia Necropoliksen pelastamiseksi. Pelin tavoitteena on valloittaa maailma ja turvata undead-sielujen tulevaisuus.

Voit ostaa Undead Horde 2: Necropolis -pelin Google Playsta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.the10tons.undeadhorde2

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu