SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Unity 6 lupaa entistä rikkaampia pelimaailmoja ja tehokkaampaa suorituskykyä

Unity Technologies on virallisesti ilmoittanut seuraavan suuren version julkaisusta, Unity 6:sta. Yhtiön tavoitteena on palauttaa alkuperäisen julkaisunimikkeistön selkeys ja tarjota voimakas, hiottu versio kehittäjille. Unity 6 tulee olemaan seuraava pitkäaikaista tukea nauttiva versio, joka on määrä julkaista vuonna 2024.

Uuden version myötä Unity keskittyy hyödyntämään laitteiden prosessoreita ja näytönohjaimia maksimaalisesti, mikä mahdollistaa visuaalisen laadun ja skaalautuvuuden parantamisen. Tällä pyritään luomaan entistä suurempia ja yksityiskohtaisempia maailmoja mahdollisimman tehokkaasti.

Unity 6 lupaa tarjota kehittäjille uusia työkaluja, jotka tuovat mukanaan parempia visuaaleja ja suorituskykyä, nopeuttavat moninpelien kehitystä ja skaalautuvuutta, sekä avaavat uusia luovia mahdollisuuksia tekoälyn työkalujen avulla. Lisäksi Unity 6 laajentaa tukensa mobiililaitteille tuomalla mukanaan seuraavan tason mobiiliominaisuuksia ja innovatiivisia virtuaalitodellisuuden (VR) laitetukia.

Esimerkkinä Unity 6:n kyvyistä on “Fantasy Kingdom” -demo, joka on stylisoitu ympäristö esitellen alustan uusimpia renderöinti-, valaistus- ja skaalautuvuusominaisuuksia merkittävillä suorituskykyparannuksilla. Demo on Synty Studiosin luoman “Fantasy Kingdom” -teoksen laajennettu versio.

Kehittäjäyhteisö on ottanut uutisen innostuneesti vastaan, odottaen pääsyä kokeilemaan uuden version tuomia parannuksia ja ominaisuuksia. Unityn uusi versio näyttää lupaavan uuden sukupolven pelikokemuksia ja mahdollisuuksia sekä pelintekijöille että pelaajille.

Lue lisää ja katso “Fantasy Kingdom” -demo X-Comista:
https://x.com/unity/status/1725080604318769493

Keskustelu

Unity 6 lupaa entistä rikkaampia pelimaailmoja ja tehokkaampaa suorituskykyä1 viesti
Aloita uusi keskustelu